Upad na vjenčanje, odbjegla mladenka, kidanje lanaca, energične nastupe i još mnogo toga mogli ste vidjeti u drugoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Druga pobjednica postala je Ivana Mišerić s pjesmom ”Sugar” američke pop skupine Maroon 5.

Odmah nakon nje na našu se bodovnu ljestvicu smjestila Nives Celziju koja je utjelovila Prodigy. Nives kakvu do sada nikada prije nismo vidjeli zapanjila je svojim nastupom.

Kidanje lanaca i karikiranje Dražena Zečića pomoglo je mladoj i talentiranoj Miji Anočić-Valentić da se postavi na treće mjesto. Njen nas je nastup podsjetio na duet Bućan-Šarić koji su također utjelovili Zeku.

Dalibor Petko kao Željko Bebek odradio je sjajan nastup što je prokomentirao i sam Bebek. ”Nastup je bio jako uvjerljiv, posebno tvoja rola…ta vesela pjesma uvijek je prilika za uspješan kontakt s publikom, što je osim meni uspjelo i tebi… čestitam ti od srca”, poslao mu je u poruci.

Prošlotjedni pobjednik Mario Roth u drugoj se emisiji ne može pohvaliti jednako dobrim plasmanom. Na sredini je ljestvice, a tome je utjecao i odabir gljive koja mu je dodjelila Don Omara koji mu nije tako dobro legao kao prošlotjedna Tina Turner.

Ana Gruica utjelovila je Ray Charlesa. Specifičnom gestikulacijom podjećala je na ovog velikog izvođača, dok su plesačice i klavir pridonijeli što vjernijem dojmu.

Daniel Bilić sve je dobro nasmijao svojom transformacijom u Marinu Perazić. Goran Navojec komentirao je: ”Ovakav jedan dragulj u emisiji TLZP  stvarno dugo nismo vidjeli i meni sad uopće nije lako sročiti rečenicu”.

Na posljednjem mjestu na tablici našao se Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga. ”Ja sam ostala bez teksta!” poručila mu je Jelena koja ga je budnim okom pratila s mjesta žirija.

Do sljedeće nedjelje i novih transformacija pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube.

TLZP S4EP02

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.