Treća emisija showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donijela nam je nove zanimljive transformacije, ali i novu pobjednicu. Mia Anočić-Valentić pobijedila je kao Sanja Doležal s pjesmom ”E moj Saša”.

Na bodovnoj se ljestvici odmah iza nje smjestio Mario Roth kojeg smo imali priliku vidjeti kao vrckavu Danijelu Martinović. Mario je izveo njenu pjesmu ”Volim barabu” i sve nas dobro nasmijao.

Na trećem mjestu bio je pravi zavodnik Daniel Bilić kao Pitbull. Sve ono što se događalo na pozornici, njegova koreografja, pomični krevet, izvrsne plesačice i naravno sam nastup pridonjeli su ovom visokom plasmanu.

Dalibor Petko nastavio je sa svojim urnebesnim transformacijama, a ovaga puta to je bilo u Spice Girls. Nikada do sada nije bio u toliko oskudnom izdanju, a samom pojavom na pozornici izazvao je opće oduševljenje.

Bojan Jambrošić kao Omi smjestio se odmah iza Petka. Bojan je izveo ljetni hit ”Cheerleader”, a transformacija u ovog pjevača s Jamajke savršeno mu je sjela.

Po prvi puta u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” Nives Celzijus imali smo priliku vidjeti u ženstvenom izdanju. Ona je postala jedinstvena Shakira, a svojim nas je plesnim pokretima sve raspametila!

Na pretposljednjem mjestu naše tablice našla se Ana Gruica koja je utjelovila Ilana Kabilja s pjesmom ”Kad nema ljubavi”. Ovo je po prvi puta u sve četiri sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” da smo imali priliku vidjeti transformaciju u ovog izvođača.

Da se kolo okreće i tko bi gori sad je doli dokazuje naš poredak. Naime, prošlotjedna pobjednica Ivana Mišerić završila je na posljednjem mjestu s transformacijom u rock sastav Kiss.

Jeste li zadovoljni poretkom ili bi presložili tablicu komentirajte na našim društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.