Nova sezona showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donijela nam je nova lica, maske, izvođače, transformacije i dobro nam poznatu zabavu! Prvi pobjednik bio je Mario Roth koji se transformirao u Tinu Turner.

Na bodovnoj se ljestvici iza njega smjestio Dalibor Petko koji je svojom izvedbom Colonie mnoge nasmijao do suza.

Osoba koja je sve oduševila, Nives Celzijus, osvojila je visoko treće mjesto. Pjesmom ”Who Let the Dogs Out” vidjeli smo je u do sada neviđenom izdanju.

Daniel Bilić i Mia Anočić-Valentić imaju jednak broj bodova. Talentirana glumica Mia utjelovila je Chubby Checkera i twistala s plesačima po cijeloj pozornici TLZP-a.

Radijski voditelj Daniel Bilić odmah je u prvoj epizodi pokazao svoje zavodničke sposobnosti. Pjesmom Ricky Martina jednog je člana žirija posebno oduševio. Kojeg to doznajte u emisiji!

Lijepa Splićanka, Ana Gruica, pokazala je svoje isklesano tijelo u ulozi Jennifer Lopez. Ana se tijekom nastupa čak i presvukla, kako bi bila što vjernija originalu.

Iza Ane smjestio se Bojan Jambrošić koji je u nedjeljnoj epizodi bio Toše Proeski. Žiri je komentirao kako je Bojan donio karizmu ovog makedonskog slavuja, no bodovima nisu bili blagonakloni.

Ivana Mišerić na začelju je. Ova je radijska voditeljica, transformirana u kraljicu popa Madonnu, imala najupečatljiviji trenutak cijele prve emisije! O čemu se točno radi provjerite ovdje.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr.