Senzacionalna deseta epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pokazala nam je da iako se lagano bližimo kraju naši kandidati nisu na izmaku snaga!

Matteo Cetinski kao The Weather Girls

Pobjednik Matteo Cetinski oduševio je kao Weather girls i pjesmom ”It’s Raining Men” priredio nastup koji ćemo još dugo pamtiti.

Odmah iza njega na bodovnoj se ljestvici smjestio Damir Kedžo pjesmom ”September” grupe Earth, Wind & Fire. Problem s glasom nije ga spriječio da pokaže što sve zna i umijePosebne pohvale dobili su i maskeri jer je Kedžo bio maskiran do neprepoznatljivosti.

Izvedbom ”Kada žene tulumare” Lana Jurčević podigla je na noge i muški i ženski dio publike! Sjajan nastup Lana je odradila kao popularni Jole, a pogodila je i njegovo specifično držanje.

Fil Tilen došao je na svoje transformiran u Mary J. Blige. Toliko je odlično izveo pjesmu ”Family Affair” da je žiri komentirao kako mu je svaki nastup sve bolji i bolji. Unatoč tome, odlučio je iskoristiti jockera za sljedeću emisiju.

Hana Hegedušić najviše nas je iznenadila u desetoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Pjevala je jesmu ”SkitnicaJasne Zlokić, a u jednom se trenu sama Jasna pojavila na pozornici. Ostatak nastupa izvele su u duetu za pamćenje!

Ana Maras Harmander imala je poprilično nezavidan zadatak. U prošloj emisiji gljiva joj je dodijelila  Alku Vuicu, koja je kao gošća sjedila u žiriju i slušala Aninu izvedbu. Alku se nije posebno dojmila Anina interpretacija pjesme ”Varalica”, no trema je učinila svoje.

Umjesto Žanamari Perčić u jučerašnjoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato” pjevala je Minea. Žana je odlučila uzeti jockera, tako da je Minea donijela živu, veselu i zabavnu izvedbu pjesme ”YMCA’‘ grupe Village people.

Filipa Dizdara, koji je u prošloj emisiji odabrao jockera, dočekao je ni malo lak zadatakTransformirao se u pjevačicu Anastaciu, a zahtjevna pjesma ”One Day In Your Life” nije mu vokalno najbolje legla.

Bodovno stanje na našoj tablici nije se značajno promijenilo. Na vrhu je Ana Maras Harmander, koja već par tjedana vodi u ukupnom poretku, dok je na začelju Fil Tilen.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip!