Prisjetimo se svih Kedžinih nastupa u TLZP! - tvojelice.hr Prisjetimo se svih Kedžinih nastupa u TLZP! - tvojelice.hr
Nova TV Grupa
Image

Prisjetimo se svih Kedžinih nastupa u TLZP!

21

pro.
2016

Damir Kedžo pobjednik je treće sezone najgledanijeg zabavnog showaTvoje lice zvuči poznato”. Kako bi zavrijedio titulu najboljeg prošao je kroz brojne transformacije u trinaest tjedana trajanja ovog showa.

Damir Kedžo pobjednik treće sezone TLZP svi nastupi

U prvoj je epizodi Damir Kedžo postao Britney Spears. Svojom transformacijom u suprotan spol, posebno se istaknuo i već tada zauzeo visoko drugo mjesto. Damir se toliko vjerno pretvorio u Britney Spears da je s pjesmom ”Oops I Did It Again”  osvojio veliku bodovnu podršku i žirija i kolega koji su mu također dali bodove.

U drugoj se emisiji Kedžo transformirao u Petra Grašu. Njegov je nastup zapalio društvene mreže, a čak se pokrenula rasprava o tome je li Kedžo bolje otpjevao hit ”Moje zlato” od samog Graše.

Po prvi put na štiklama bio je u trećoj epizodi kao Ariana Grande. Njenim hitom ”Problem” kojeg Ariana izvodi u duetu sa Iggy Azalea oduševio je sve!

Damir Kedžo u četvrtoj je epizodi bio u standardno dobrom raspoloženju. Na pozornici je izveo još jednu sjajnu transformaciju, ovaj put, u Toma Jonesa. Odličnu vokalnu izvedbu pratila je i vjerodostojna maska koja mu je potpuno izmijenila lice.

U petoj emisiji treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznatoKedžo se odlučio na jockeraJocker Damira Kedže Mario Lipovšek Battifiaca izveo je odličan nastup transformiravši se u Tinu Turner. Taj je nastup Damiru Kedži osigurao čak drugo mjesto!

Pobjednik šeste epizode, u kojoj smo ponovo imali prilike pogledati vrhunske transformacije, bio je upravo Damir Kedžo. Izveo je najpoznatiju ariju ”Habanera” opere Carmen na francuskom, što je Damiru bio i poseban izazov jer prije pjesme nije znao niti riječ francuskog!

Nakon pobjedničke epizode sljedeća transformacija Damira Kedže bila je u Scissors Sisters. Veseo i energičan nastup sve je zabavio.

U osmom izdanju showa čekala ga je preobrazba u kolegicu i prošlotjednu pobjednicu, Lanu Jurčević,  a izveo je njenu pjesmu ”Ludo ljeto”.

Veliki hit The WeekndaCan’t feel my face” orio je je studijom našeg glazbenog showa u devetoj epizodi zahvaljujući KedžiKedžo je sjajno izveo pjesmu od The Weekenda i savršeno se uživio u ulogu frontmana skupine.

Pjesmom ”September” grupe Earth, Wind & Fire nastupio je u jubilarnoj desetoj epizodi. Problem s glasom nije ga spriječio da pokaže što sve zna i umijePosebne pohvale dobili su i maskeri jer je Kedžo bio maskiran do neprepoznatljivosti.

Damiru Kedži gljiva je u jedanaestoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” dodijelila pjevačicu kojoj se divi od malih nogu, a zbog nje je počeo pjevati već s tri godine riječ je o Doris Dragović čiju je pjesmu Kedžo izveo!

Jedna od najvećih zvijezda današnjice Lady Gaga na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” došla je zahvaljujući Damiru Kedži u dvanaestoj epizodi. Pripreme za ovaj nastup bile su velike. Osim nesretnih potpetica Kedžo je imao problema i s vokalnom imitacijom, ali je na kraju sve sjajno prošlo.

U finalnoj epizodi showa Damir Kedžo postao je novi kralj transformacija Lijepe naše! Nakon izvrsno odrađenog nastupa kao Mariah Carey postao pobjednik treće sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Propuštenu finalnu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr. Doživite transformaciju zabave uz Vip! 

Na vrh