U desetoj epizodi hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” naši su kandidati pokazali pavo umijeće. Bilo je tu filmskih brojeva, kombinacije pjevanja i onomatopejskih izraza, velikih diva naše glazbene scene i još puno toga. Kao najbolja pokazala se Mia Anočić-Valentić koja je došla do svoje treće TLZP pobjede.

Sa samo jednim bodom manje od Mije na drugo se mjesto pozicionirala Ivana Mišerić koja je imala jako zahtjevnu ulogu. Ivanina transformacija u Scatmena sve je oduševila, a za ovaj izvrstan nastup Ivana se puno i naporno pripremala.

Dalibor Petko u desetoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznatopozelenio je. To nije bilo od muke, već zbog uloge Jim Carreyja iz filma ”The Mask” kojeg je utjelovio. Petko nam je priuštio puno plesa, izuzetno zanimljivu koreografiju i jako dobru zabavu.

Bojan Jambrošić predstavio se kao Josipa Lisac. Ovo nije njegova prva transformacija u neko veliko i važno ime s domaće estrade, ali kako je sam rekao, jedna je od zahtjevnijih. U karakterističnoj odjevnoj kombinaciji za Lisicu Bojan je bio vrlo vjeran ovoj velikoj divi.

Nives Celzijus ovoga je puta imala hologramski prikaz. Utjelovila je duet Mile Kekina i Ivanke Mazurkijević s pjesmom ”Dolje je bolje”. Zanimljivo je kako je upravo Ivanka bila pridružena članica žirija, a njeni komentari za Nivesin nastup bili su vrlo pozitivni i ohrabrujući.

Na šestom mjestu ukupnog poretka jubilarne desete emisije našao se Mario Roth kao Annamaria. Mario je izveo popularni hit 90-ih ”Novi svijet”, a odjeću koju (ni)je imao na sebi ne smijete propustiti pogledati!

Ana Gruica nastupila je kao Robert Mareković, vokal grupe Fantomi. Pjesmom ”DudaAna je izvela vrlo rokabilistički nastup, a žiri se složio kako je odlično prenijela energiju.

Na posljednjem mjestu sveukupno poretka našao se Daniel Bilić. Njegova transformacija u Dianu Ross, za koju kaže kako je Beyoncé prije Beyoncéjoš je jedanput zabavila publiku i žiri.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.