Nedjeljna odlučujuća emisija showa ”Tvoje lice zvuči poznato” otkrila nam je imena četvero finalista koji će se boriti za titulu pobjednika showa treće sezone.

Finalisti TLZP s3

Nakon nastupa dvanaeste epizode tablica se posložila. U veliko finale ušli su Ana Maras Harmander, Lana Jurčević, Damir Kedžo i Matteo Cetinski.

Vodeća u ukupnom poretku, Ana Maras Harmander prvi je puta otvorila emisiju showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, što joj je predstavljalo veliki stres. Ana je utjelovila Meghan Trainor.

Odmah iza nje na ljestvicu se smjestila Lana Jurčević. Ona je kao Beyoncé izvela nevjerojatno energičan nastup, što se posebno svidjelo gostujućem članu žirija Mariju Petrekoviću, koji ju je i nagradio s najvećim brojem bodova.

Damir Kedžo koji je u prošloj emisiji bio Lady Gaga na trećem je mjestu. Kedžo je osim s potpeticama imao problema i s vokalnom imitacijom na probama, no treme se riješio prije nastupa.

Nedjeljni pobjednik Matteo Cetinski zauzeo je četvrto mjesto finalnog poretka. Uvjerljivom imitacijom Gorana Bareta, frontmena grupe Majke sve je ostavio bez daha!

Na to kako će se stvari razvijati i tko će pobijediti morat ćemo pričekati do nedjelje, a do odaberite najbolju TV sliku uz Vip!

Finalisti TLZP s3

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.