Nakon što je pokidala sve lance kao Dražen Zečić Mia Anočić-Valentić ponovno je dobila izvođača s domaće glazbene scene. Ovoga puta to je bio bend Novi fosili, a Mia je utjelovila Sanju Doležal.

Što se tiče koreografije Mia se nije trebala posebno truditi jer se sve odvija uglavnom na jednom mjestu, no zato je morala poraditi na gestikulaciji. To za ovu glumicu nije bio nikakav problem, pa je sjajno odradila taj zadatak.

Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Ovo je prvi puta da je Mia u ženskoj transformaciji, no za nju je lakše biti muškarac. Više joj odgovaraju muške lage i lakše joj je za imitirati. ”Malo me frka”, priznala je prije nastupa, no srećom to se uopće nije vidjelo.

Mia Anočić-Valentić kao Sanja Doležal, Novi Fosili

Ova je pjesma vratila u mladost naš žiri koji je s osmijehom komentirao Mijin nastup. Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba na našoj službenoj stranici, a propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.