Ove nedjelje doznajemo imena četvero finalista četvrte sezone najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Naši su kandidati u pripremama za svoje nove uloge, a svi su nam obećali vrlo zanimljive nastupe

Mario Roth kao James Brown

Nedjeljni pobjednik Mario Roth u novoj će nam se epizodi predstaviti kao James Brown. Ovaj američki glazbenik i zabavljač odlično odgovara Rothu, a njegova vesela energije sve će nas rasplesati.

Mia Anočić-Valentić kao Sean Paul

Mario Roth odlično je iskoristio svoju hologramsku šansu, a hoće li isto učiniti i njegova legica iz Osijeka Mia Anočić-Valentić doznat ćemo u dvanaestoj, predfinalnoj, TLZP emisijiMiu čeka hologramski nastup – postaje Sia i Sean Paul.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

U idućoj emisiji vidjet ćemo Bojana Jambrošića kao Ed Sheerana. Ovaj mladi britanski pjevač stekao je veliku popularnost u zadnjih par godina, a Bojan će izvesti njegov veliki hit ”Thinking Out Loud”.

Dalibor Petko kao Helena Paparizou

Nakon Ane Gruice koja nas je sve dobro nasmijala svojom eurovizijskom izvedbom pjesme ”Dschinghis Khan”, istoimene njemačke grupe isto će pokušati i Dalibor Petko. Njega čeka transformacija u Helenu Paparizou. Ova je grčka pjevače predstavljala svoju zemlju 2005. godine na Euroviziji s pjesmom ”My number one”, tada je pobijedila.

Daniel Bilić kao Ivo Robić

Daniel Bilić ostaje vjeran ozbiljnim izdanjima u nedjelju će se transformirati u Ivu Robića. Ivo Robić prvi je hrvatski pjevač s međunarodnom karijerom, a za Daniela ova transformacija predstavlja izazov.

Ana Gruica kao Pussycat Dolls

Anu Gruicu vidjet ćemo kao Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. Nicole je svestrana umjetnica; pjevačica, tekstopisac, plesačica, model i glumica, a i naša Ana ima brojne talente pa se veseli novoj ulozi.

Ivana Mišerić kao Lady Gaga

Ivana Mišerić postaje ekstravagantna kraljica Lady Gaga. Ova pjevača osebujnog stila svoju je popularnost stekla 2008. godine nakon objavljivanja debitantskog albuma The Fame”, a hoće li Gaga našoj Ivani donijeti planetarnu popularnost ostaje nam za vidjeti.

Nives Celzijus kao Cher

Nives Celzijus postaje Cher koja je više puta bila na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznatozahvaljujući našim natjecateljima iz prošlih sezona. Hoće li to pozitivno ili negativno utjecati na našu Nives doznat ćemo već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

sminka tlzphr

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.