Ivana Mišerić još jedanput nastupit će kao boy band. Ivana je u drugoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznatopobijedila pjevajući Maroon 5, pa od ovoga nastupa dosta očekujemo.

Ivana Mišerić kao New Kids on the Block

Ivana postaje Jordan Knight, a nastupit će s njihovom pjesmom ”Step By Step”. ”Iako nisam slušala New Kids on the Block, draži su mi Backstreet Boysi ovo mi je super. Pjesma ”Step By Step” na početku mi nije bila nešto posebno, ali mi je na kraju ispala dosta zabavna”, komentirala je ova radijska voditeljica.

Ivana Mišerić kao New Kids on the Block

Rekla nam je kako koreografski ima dosta posla, pa zbog toga puno vježba. ”Dugo mi je trebalo da pohvatam koreografiju jer sam dosta spora što se tiče toga, ali vokalno mi nije toliko zahtjevno, čak mislim da ću lijepo zvučati”, optimistična je Ivana.

Ivana Mišerić kao New Kids on the Block

Mi smo sigurni da će Ivana odlično odraditi ovaj nastup, a kako izgleda cijeli put transformacije iz Ivane Mišerić u Jordana Knighta iz američkog banda New Kids on the Block pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.