Nakon osam nastupa Nives Celzijus u sinoćnjoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznatoosvojila je titulu pobjednice. Njena transformacija u Ylvis oduševila je žiri, ali i druge natjecatelje koji su je velikodušno nagrađivali s pet bodova.

Nives je jako sretna što je pobijedila, ali kako nam iskreno kaže nije očekivala. ”Bilo je dosta jakih izvedbi i zbilja nisam mislila da ću dobro proći kod žirija. Kada sam skužila da mi je Zorica dala 12 bodova bila sam u šoku”, rekla nam je Nives.

Nives Celzijus kao Ylvis

Prepričala je i daljnji razvoj situacije: ”Nakon bodova žirija kandidati su mi počeli migati i govoriti ti ćeš pobijediti!, ja i dalje nisam mogla vjerovati”.

Nives Celzijus kao Ylvis

Prije nastupa je rekla kako se jedino nada dobrim reakcijama gledatelja jer joj je to važno, ali priznaje: ”Veselim se da imam jednu pobjedu iza sebe. Ušla sam u show nadajući se da neću biti zadnja ili predzadnja, ali nisam imala ni visoka očekivanja.”, rekla je Nives koja je zadovoljna: ”Više manje jako dobro prolazim”.

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednički nastup

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednički nastup

Nives nam je rekla i kako je razmišljala o tome da se polako bliži kraj showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, a ona nema ni jednu pobjedu. ”Razmišljala sam mogla bi imati bar jednu pobjedu , skoro svi imaju osim mene… I evo desilo se!”.

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednički nastup

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednički nastup

Vrckavu Nives u sljedećoj ćemo epizodi gledati kao Let 3. Kako će se snaći u toj ulozi pratite na našoj službenoj stranici, kao i društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.