Nives Celzijus kraljica je transformacija! Svojim zadnjim nastupom kao Anthony Kiedis iz Red Hot Chili Peppersa donijela je nevjerojatnu energiju i fenomenalnom izvedbom zaslužila titulu pobjednice četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Nisam očekivala pobjedu. Bilo je drugih natjecatelja koji su imali atraktivnije točke i nisam mislila da ću pobijediti”, rekla nam je Nives.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers - pobjednički nastup

Tijekom ocjenjivanja bilo je vrlo napeto. Odlučivalo se između nje i Mije Anočić-Valentić, da bi naposljetku presudili bodovi natjecatelja. Posljednji je ocjenjivao Daniel Bilić koji je svojih pet bodova dodijelio Bojanu Jambrošiću koji se na kraju našao na drugom mjestu.

Pobjednica Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Emotivna i iskrena Nives bila je dirnuta do suza kada joj je naš voditeljski dvojac kojeg čine Rene Bitorajac i Igor Mešin uručivao plaketu. ”Malo su me raspekmezili. Malo sam u suzama”, rekla je.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers - pobjednički nastup

Nives Celzijus od prve je epizode bila pravo iznenađenje hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Iz emisije u emisiju sve je više napredovala i oduševljavala svojim transformacijama, a osobito su nas se dojmile one u suprotan spol.

Do sada Nives je imala jednu pobjedu i to u osmoj epizodi kada je utjelovila Ylvis. ”Ušla sam u show nadajući se da neću biti zadnja ili predzadnja, ali nisam imala ni visoka očekivanja.”, tada je izjavila.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers - pobjednički nastup

Talentirana Nives rekla nam je kako su joj mnogi govorili da će ovaj show biti izrazito zahtjevan, no kako kaže, prihvatila ga je kao izazov i iz njega izvukla maksimum.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Falit će mi užurbani tempo i raditi svaki dan tu ogromnu količinu posla. Svi će mi iz showa faliti”, rekla je Nives koja je svjesna kako druženje u studiju vesele ekipe najzabavnijeg i najgledanijeg showa prestaje.

Igor Barberić - Nastup iznenađenja

Transformaciju pobjednice Nives, kao i ostale nastupe naših kandidata možete pogledati na našoj službenoj stranici i društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.