Mia Anočić-Valentić u sinoćnjoj, devetoj po redu, epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” došla je do svoje druge pobjede. Mia je pjevala kao Tereza Kesovija, a nismo sigurno je li joj sjajniji bio glas, stas ili gluma!

Mia nam je ispričala kroz što je sve prolazila dok je došla do pobjede. ”Kada mi je gljiva dala Terezu Kesoviju jako sam se razveselila, ali opet je tu bilo malo pritiska. Svi znamo kakve Tereza ima nastupe i kako pjeva, ali evo uspjela sam izvuć. Pobjeda na kraju!”.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Ova talentirana glumica rekla je kako pobjedu nije očekivala jer nije bila sigurna u sebe. ”Znala sam da ne mogu proizvesti sve tonove kao Tereza, ali sam valjda sa svoje glumačke strane to odradila super, pa se to svidjelo žiriju i kolegama”.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Na pitanje što joj je bilo najbolje u nastupu Mia je odmah odgovorila: ”Energija! Preko njene energije sam riješila cijeli nastup jer je dosta zahvalna. Imaš se za šta uhvatiti”.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Zanimalo nas je je li joj draže dobiti poznatu pjesmu koju svi znaju pa nema baš puno prostora za improvizaciju i pogrešku ili je možda bolje dobiti pjesmu koja nije toliko popularna. ”To je dvosjekli mač. Ipak mi je draže kada mi daju nekog poznatijeg i prepoznatljivijeg. Mislim, znam da ću tako bolje proći. Svaki put se trudim, ali u takvoj situaciji znam u kojem smjeru moram ići”, rekla nam je.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

Mi znamo u kojem će smjeru Mia ići u desetoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Naime, Mia Anočić-Valentić još će jedanput imati priliku uprizoriti scenu iz filma, a ovoga puta to će biti Flashdance.

Mia Anočić-Valentić kao Tereza Kesovija

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.