Mia Anočić-Valentić pobijedila je u drugi put za redom u hit emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ovo je Mijina treća pobjeda od početka emitiranja showa, a kako nam kaže, nije joj se nadala.

Transformacijom u Jennifer Beals iz filma Flashdance Mia je osigurala drugu uzastopnu pobjedu. Mia je zasjala na tronu i prošle nedjelje i to transformacijom u Terezu Kesoviju.

Prva pobjeda ove talentirane glumice bila je u trećoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, kada je utjelovila Sanju Doležal iz Novih fosila. Kada smo je pitali koja joj je pobijeda najdraža odgovorila je: ”Dvoumim se između Tereze i Flashdancea”.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance

Možda mi je Flashdance ipak draži iz razloga što je to glumački, koreografski i vokalno najbliže meni. Mogu pokazati i svoja glumačka iskustva. Do sada su mi dvije najdraže točke bile ova i Footloose”, dodala je Mia.

Mia Anočić-Valentić je tada stasom utjelovila Kevina Bacona, a glasom Kennyja Logginsa s hitom Footloose iz istoimenog filma. ”Takve su mi transformacije super”, rekla je.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance pobjednički nastup

Obzirom da je Mia uzastopna pobjednica rekla nam je kako još ne može vjerovati. ”Takvo nešto nije očekivala, ali mi je iznimno drago i osjećam se ponosno”.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance pobjednički nastup

I nama je drago zbog Mije koju ćemo u jedanaestoj emisiji TLZP-a gledati kao Michael Jacksona. Hoće li Mia i u sljedećoj epizodi pobijediti i time ući u anale showa ”Tvoje lice zvuči poznato” saznat ćemo za tjedan dana.

Mia Anočić-Valentić kao Flashdance

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.