Mario Roth pobijedio je u sinoćnjoj, jedanaestoj po redu, emisiji najzabavnijeg i najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Maksimalno je iskoristio čari nove tehnologije i hologramskim prikazom zasjeo na tron.

Gljiva me nije mazila”, prokomentirao je Mario koji je dobio zahtjevan duet velikih imena glazbene scene Freddieja Mercuryja i Montserrat Caballé.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury

Ja sam pjevač zabavne glazbe dobiti Freddieja Mercuryja i Montserrat Caballé kao jednu opernu divuprvo sam se zapitao zašto baš ja?”, rekao je Mario kojeg je čekao dvostruki izazov, dvostruka maska, dvostruka šminka i dvostruke legende.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury

Od kako se u četvrtoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznatopojavio hologramski prikaz praksa je pokazala da je to velika prilika za kandidate kojom mogu ili briljirati ili ju ne odraditi baš najbolje. Mario je definitivno iskoristio svoju šansu.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury pobjednički nastup

Uopće se ne brinem za bodove. Šta bude bit će. Bitno je da se mi dobro zabavljamo”, rekao je Mario koji je u sveukupnom poretku na zavidnom drugom mjestu.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury pobjednički nastup

Kao i svaki puta do sada u emisiji ”Tvoje lice zvuči poznatopobjednik ima pravo odabrati kome će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna. Mario se odlučio za ”Udrugu gluhoslijepih osoba grada Osijeka i Osječko-baranjske županije”.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury pobjednik

Od svega mi je najdraže što sam mogao pomoći svojim Osječanima. To je i cilj ovog showa. Izuzetno sam sretan i ponosan radi toga, to mi je najvažnije”, rekao je ovaj emotivni Slavonac.

Mario Roth kao Montserrat Caballé i Freddie Mercury pobjednički nastup

Mario Roth u sljedećoj će se, predfinalnoj emisiji, TLZP showa pojaviti kao James Brown. Kako će se on, ali i ostali kandidati pripremati za svoje nove transformacije ne propustite na našoj službenoj stranici kao i na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.