Ulogom atraktivne Britney Spears Ivana Mišerić došla je do pobjede u šestoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Ovo je njena druga pobjeda u showu i iznimno je sretna.

Ivana se tijekom svog zanimljivog nastupa preodjenula. Prvo smo je vidjeli kao stjuardesu, a nakon toga u kostimu boje kože sa srebrnim cirkonima. ”Ovo mi je neočekivano. Mislim da je kostim pobijedio”, našalila se ova radijska voditeljica.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Mislim da su svi bili pod dojmom scene. Bilo je jako puno plesača, plesa, dizanja, kostim je bio fantastičan. Sve je to bilo vrlo upečatljivo”, prokomentirala je Ivana svoj sinoćnji nastup.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Iako je njen kostim dosta otkrivao Ivana nam je rekla kako se nije osjećala nelagodno. ‘‘Osjećala sam se sexy s tom dugom plavom kosom i u kostimu. Nije mi bilo neugodno i sram. Napravili su to tako da izgleda super”, rekla nam je.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Iako nam je u ranijem razgovoru spomenula kako Britney Spears za nju nije vokalno zahtjevna otkrila nam je kako ju je lakše mogla ”skinuti” kad je bila mlađa. Ne znamo kako je tada zvučalo, no njen je sinoćnji nastup bio sjajan, s čim se i ona naposljetku složila. ”Cijeli me nastup toliko ponio, tako jedan dobar osjećaj čak mi je i drugi put bilo jako zabavno izvoditi pjesmu”, kaže Ivana.

Ivana Mišerić kao Britney Spears pobjednički nastup

Zanimalo nas je je li zadovoljna svojom izvedbom i bi li nešto promijenila. ”Uvijek bi nešto drugačije. Da sam imala priliku više puta izvesti nastup bila bih bolja. Čim više puta pokušavam sigurnija sam, ali dobro. Puno sam vježbala i pjevala. Skužila sam – čim se više trudiš, radiš, ponavljaš, slušaš, vježbaš budeš sigurniji i nastup bude bolji. Bez obzira što u trenutku dok vježbam pomislim ovo nema smisla. Na kraju se isplati”, zaključila je Ivana.

Ivana Mišerić kao Britney Spears pobjednica

Kako se vama svidio njen nastup i koji vam je kostim bio draži komentirajte na našim društvenim mrežama!

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.