Ivana Mišerić pobjednica je druge emisije nove sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Pjesmom ”Sugar” američkog glazbenog sastava Maroon 5 na pozornicu je donijela pravu slavljeničku atmosferu.

Ivana je imala velikih poteškoća jer joj je na pripremi pukao glas. ”Totalno su mi se glasnice izmorile. Bilo je pitanje hoću li ili neću moći. Na generalnoj probi sam zvučala jako loše da bi na kraju pobijedila!”, ispričala nam je.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Umor, stres, jake emocije odražavaju se Ivani na glas i zbog toga mora paziti. ”Kad sam stajala u liftu samoj sam sebi rekla, nemam snage, ali dat ću sve od sebe i kontrolirala sam sve što sam mogla. Zadnji sam refren otpjevala kao Leo Di Caprio u Titanicu I’m the King of the World!”, podijelila je s nama.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Na kraju joj se trud isplatio, a kako sama kaže pobjeda joj je najveća nagrada za sve uloženo. ”Ovo je za mene potpuno iznenađenje. Bila sam toliko neopterećena da u trenutku kada je došlo do proglašenja pobjednika gotovo sam zaboravila ime udruge kojoj bi Nova TV u moje ime donirala 10 tisuća kuna.”.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

Ova je radijska voditeljica rekla kako je jako lijep osjećaj pobijediti, osobito s pjesmom ”Sugar” koja joj je inače draga. Ivana je ovu pjesmu morala učiti, što je pomalo neobično s obzirom na to da je vrlo često pušta na radiju, međutim osim refrena nije znala tekst.

Ivana Mišerić kao Maroon 5

U samoj izvedbi najveći su joj problem predstavljali falseti. ”Meni lakše idu dublje lage, pa mi je ovo bio izazov u svakom pogledu, plus nekakva muška energija. Adam Levine ima umjerene pokrete, dosta je nježan, ali nisam htjela pretjerati. Sve u svemu, dosta zahtjevan broj, ali toliko je lijepo ispalo”, rekla nam je.

Ivana Mišerić kao Maroon 5 pobjednički nastup

U sljedećoj emisiji Ivana postaje američki rock sastav Kiss. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.