Napetost koju ćemo još dugo pamtiti imali smo priliku vidjeti u sinoćnjoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Bojan Jambrošić, Mia Anočić-Valetić i Dalibor Petko sudjelovali su u nezapamćenoj borbi za prvo mjesto. Bod ili dva dijelili su ih do te velike titule koju je naposljetku osvojio Dalibor Petko!

Dalibor kao Amy Winehouse pobjednik je sedme epizode. ”Jako me ovo iznenadilo. Ne mogu vjerovati”, odmah nam je rekao.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Dalibor je imao specifičnu frizuru, odjeću, šminku, pa čak i tetovaže kako bi bio što više nalik pjevačici u koju se transformirao. ”Kad sam izašao iz šminke nitko nije rekao ti si Amy Winehouse, nego koja si ti cajka!”, kroz smijeh nam je ispričao.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Uz to priznao nam je što ga je nakon proglašenja najviše mučilo. ”Najgore od svega je kad pobijediš što ponovno moraš pjevati. Pred lift si koncentriran, imaš varijantu, ponavljaš si tonalitete i to. Kada završi emisija pomisliš si, srećom, gotovo je i sad još jedan put pjevaš. Bilo mi je u glavi kako ću ja to sada ponovno, što da radim, žedan sam, ali evo uspio sam”, iskren je ovaj radijski voditelj.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Iako je između njega i ostalih natjecatelja showa ”Tvoje lice zvuči poznato” bila vrlo mala bodovna razlika Petko je iskreno progovorio što misli o svojoj pobjedi. ”Iako trivijalno zvuči, mi smo svi sebi pobjednici iz epizode u epizoduViše mi je drago zbog donacije Udruzi Zvončići, to je udruga za djecu s teškoćama u razvoju, nego zbog sebe. Ja sam sebe pobijedio kada sam preživio prvu epizodu”, rekao nam je

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Dalibor je želio naglasiti kako se svi natjecatelji trude i da se nalaze u potpuno novim situacijama, kakve do sada nisu mogli ni zamisliti. ”Nikome od nas nije prirodno sve to što sada radimo. Čak ni pjevačima. To nije samo otpjevati, ti moraš iskarikirati glas s tim osjećajem”, komentirao je.

Dalibor Petko kao Amy Winehouse

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.