Zahvaljujući hologramskom prikazu Bojan Jambrošić po prvi je puta u životu imao priliku pjevati sam sa sobom. Iako se profesionalno bavi glazbom ovako mu je nešto tek showTvoje lice zvuči poznatoomogućio, a njegova sjajna izvedba omogućila mu je pobjedu u četvrtoj emisiji!

Nisam očekivao pobjedu, iako su mi svi govorili fenomenalan si, fantastičan si, super sve izgleda, ali prije nego što dođeš na pozornicu ne znaš kako će to sve izgledati i kako ćeš ti to izvesti”, priznao nam je Bojan.

Bojan Jambrošić hologram Jacques Houdek i Doris Dragović

Bojanu nije bilo svejedno jer je Jacques Houdek sjedio u žiriju. Rekao je kako se znaju privatno i bilo ga je strah što će Jacques prokomentirati. ”Bojao sam se da mi se ne ponovi ista stvar s Jelenom Rozgom, nisam želio da pomisli kako se izrugujem, nisam takve naravi”.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

Nije imao razloga za strah jer je Jacques bio prezadovoljan. Bojan se uživio u ulogu, a obje su maske bile fenomenalne.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek i Doris Dragović

Od svega mu je bilo najteže što je prvi puta upravo on u hologramskom prikazu. ”Ja pjevam, ja sa strane, malo bude čudno. Nekim čudom uspio sam se snaćiKoliko mi je bilo treme, toliko mi je bio i užitak”, priznao je.

Bojan Jambrošić hologram Jacques Houdek i Doris Dragović

Za Bojana je ovo bio najnaporniji tjedan do sada. Iako je imao samo jednu pjesmu, utjelovio je čak dvije uloge Jacquesa i Doris Dragović. ”Ne razmišljaš više o jednom glasu i jednom liku, već moraš raditi na dva, ali sam se usredotočio najprije na jedno pa na drugo. Na kraju je uspjelo!”, rekao nam je.

Bojan Jambrošić pobjednički nastup

Rekao nam je kako je jako zadovoljan. ”Pobijedio sam jednom i više ne moram. Dobio sam svojih pet minuta. Veselim se gledati kako će ostali kandidati iznjeti taj hologram i siguran sam da će se zabaviti isto kao ja”.

Bojan će u sljedećoj emisiji postati Nina Badrić. Kako se on, ali i ostali kandidati pripremaju pratite na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.