U predfinalnoj epizodi četvrte sezone hit showa ”Tvoje lice zvuči poznatoBojan Jambrošić odnio je pobjedu. Nastupio je kao Ed Sheeran, a svojim je sjajnim nastupom izborio mjesto u velikom finalu showaTvoje lice zvuči poznato”.

S Bojanom se u finalu druže i Mia Anočić-Valentić, Nives Celzijus i Mario Roth. Svi su oni uložili puno u svoje nastupe, međutim Bojan je dobio najviše bodova.

Finalisti tlzphr

Presretan sam, trud se isplatio. Drago mi je što sam u finalu, ali da se mene pita svi su natjecatelji zaslužili finale. Svi smo se od početka davali sve od sebe i slavili međusobne pobjede”, iskren je ovaj profesionalni pjevač.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Bojan je izveo pjesmu ”Thinking Out Loud” Ed Sheerana. Ed je britanski je pjevač, tekstopisac, glazbenik i producent koji je svjetsku popularnost stekao pišući tekstove pjesama za brojne pripadnike strane glazbene scene. Bojan je rekao kako mu odgovara takav tip glazbe i da bi se mogao pronaći u tom žanru.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Njegova sinoćnja koreografija naprosto je ostavila bez riječi, a on nam je priznao kako mu nije bilo svejedno. ”Znao sam da je ovo zahtjevna točka, ali me najviše strah bilo koreografije. Bojao sam se da neću uspjeti uhvatiti plesačicu Helenu”, rekao je.

Bojan Jambrošić kao Ed Sheeran

Sličnu situaciju u prošloj je sezoni imala Ana Maras Harmander koja je nastupila kao Pink. Ona je također na sceni bila samo s jednom osobom, u njenom slušaju plesačem Marijom Jukićem. Tada su izveli pravi scenski spektakl.

Pitali smo Bojana može li usporediti svoj i njen nastup. ”Kako sam fan showa ‘Tvoje lice zvuči poznatopogledao sam taj nastup i oduševio me. Ipak, mislim da su oni imali težu koreografiju od nas, iako smo plesačica Helena Janjušević i ja dosta vježbali i trudili se oko ovog broja”. Bojan Jambrošić kao Ed SheeranJoš nas samo tjedan dana dijeli do velikog finala četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznatgo”. Bojana ćemo vidjeti transformiranog u pjevačicu grupe The Cranberries, a što će ostatak naše ekipe utjeloviti kao i sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba pratite na našoj službenoj stranici i društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.