U petoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela Ana Gruica. Hologramskim prikazom dueta Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika Ana je izvela odličan nastup.

”Ovo mi je bila najvažnija točka u emotivnom smislu, a kako pokazuju rezultati najviše sam se potrudila. Ipak su to Boris Dvornik i Oliver Dragojević, dvije najveće splitske ikone. Bilo mi je bitno da budem dobra i evo to se odrazilo”, komentirala je Ana Gruica.

Ana Gruica kao Boris Dvornik i Oliver Dragojević

Obzirom na to da je Ana iz Splita kaže kako je imala posebnu odgovornost. ”Ponosna sam jer sam doživila puno lijepih, ali i onih malo manje lijepih stvari vezano za svoje nastupe. Kada je netko pobjednik onda se jako dobro osjeća. Malo je splitski inat proradio”, rekla nam je.

Ana Gruica kao Boris Dvornik

Ana kaže kako se nada da su svi gledatelji uživali i da je s punim poštovanjem utjelovila Borisa Dvornika koji je za nju institucija, ali nažalost nije više s nama.

Ana Gruica kao Boris Dvornik i Oliver Dragojević

Ana Gruica druga je kandidatkinja showa ”Tvoje lice zvuči poznato” koja se okušala u hologramskom prikazu. Led je u prošloj epizodi probio Bojan Jambrošić transformiran u Jacquesa Houdeka i Doris Dragović.

Ana Gruica kao Boris Dvornik pobjednički nastup

Fascinira sam hologramom u showu. Super je jer kandidati imaju priliku pokazati svoje dvostruko znanje bilo pjevačko ili glumačko. Prvi puta kada sam vidjela hologram vilica mi je bila do poda. Koliko je to lijepo i gledateljima zanimljivo toliko je zahtjevno u izvedbi jer u sedam dana imaš dvije osobe i trebaš se posvetiti kreaciji nekog lika u puno kraćem roku”, komentirala je Ana.

U sljedećoj, šestoj po redu, emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznatopobjednicu Gruicu gledat ćemo kao Tajči. Što će ostali kandidati utjeloviti doznajte na našoj službenoj stranici i društvenim mrežama – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.