Nevjerojatnom koreografijom i odličnim vokalnim nastupom Ana Maras Harmander odnijela je pobjedu u petoj emisiji najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Ana nam je priuštila performans za pamćenje transformirajući se u Pink. Njena scenska izvedba, odnosno ples s partnerom prepunim akrobacijama, nevjerojatno je preslikala koreografiju spotaTry’‘.

Ana Maras Harmander kao Pink

Anin su fenomenalan nastup svi nagradili, te joj je pri ocjenjivanju dodijeljen maksimalan broj bodova. Prema Aninom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna ”Udruzi za dobrobit i zaštitu životinja Indigo”.

Ana Maras Harmander kao Pink

Gosta žirija Ivana Šarića impresionirao je žar koji je Ana s partnerom donijela na pozornicu.  ”Ovo je baš bila jedna lijepa domaća svađa koju smo svi gledali”, našalio se Šarić i pohvalio nastup. Tomo in der Mühlenje također bio pod dojmom Aninog perforamansa. ”Moram priznati da si nas zbilja zabrinula da će ti se nešto desiti. Sandra je čak skočila u jednom momentu od straha!”

Ana Maras Harmander kao Pink

Pjevala je fantastično s obzirom na ove akrobacije koje je izvodila”, komentirala je nastup Sandra. Posebno ju je dojmio dio u kojem je Ana bacivši partnera slomila stol. ”Drugi put si me brecnula kad se polomio onaj stol, jadan čovjek. Pokazat ćeš mi onaj zahvat sa stolom!”, našalila se Sandra.

Ana Maras Harmander kao Pink

Za kraj, Ana se zahvalila i svom plesnom partneru koji je također imao težak zadatak kroz cijeli tjedan, a potom su ju kolege izgrlile i poklonili se do poda – doslovno!

Ana Maras Harmander kao Pink

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.