Ivana Mišerić pobjednica je šeste epizode showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Zahvaljujući transformaciji u pop princezu Britney Spears Ivana je drugi put u četvrtoj sezoni najgledanijeg glazbenog showa osvojila titulu pobjednice.

Svoju prvu pobjedu Ivana je ostvarila već u drugoj epizodi kao Adam Levin iz grupe Maroon 5. Od tada je njen poredak na tablici varirao. Rijetko je bila na sredini. Ivana je ili pri dnu ili na samom vrhu.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Prije svega ti si meni ljepša i zgodnija žena od Britney. Otrov je u malim bočicama! Prava si zvijer!” poručila joj je Sandra Bagarić.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Tomo in der Mühlen rekao joj je kako je zadobila pozornost žirija. Kako smo već spominjali Britney je za spot pjesme ”Toxic” utrošila nevjerojatnih milijun dolara. Tomo je zaključio kako Ivana izgleda i bolje od toga!

Ivana Mišerić kao Britney Spears pobjednica

Prema izboru Ivane Mišerić Nova TV će donirati iznos od 10 tisuća kuna ‘‘Hrvatskoj mreži za beskućnike” iz Zagreba.  Mreža pomaže beskućnicima na području Republike Hrvatske.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Iduća epizoda donosi nove uzbudljive transformacije. Pobjednica Ivana Mišerić iznenadit će nas hologramom. Transformirat će se u duet Justina Timberlakea i Michaela Jacksona.

Ivana Mišerić kao Britney Spears

Što će ostali kandidati utjeloviti doznajte do kraja emisije! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.