Tvoje lice zvuči poznato” show je koji je osvojio hrvatsku publiku s prve dvije sezone, a kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta gdje također ostvaruje veliki uspjeh. Show je u 2015. godini pratilo više od 736 tisuća gledatelja. To bi bilo skoro 40 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima.

Igor i Rene Tlzp

Podsjetimo se, pobjednik prve sezone ovog zabavnog plesno pjevačkog formata bio je Mario Petreković, dok je u drugoj sezoni pobjedu odnio Saša Lozar, koji će biti gost žirija u prvoj ovogodišnjoj epizodi.

Saša Lozar kao Beyonce

Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači su već kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala.

Maja Šuput

No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti ‘pobjedu’ nekome kome je ona stvarno potrebna. Show je humanitarnog karaktera, pa su do sada čak 24 humanitarne udruge primile donacije Nove TV zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa.

Dušan Bućan kao Madonna

I ove jeseni će osam natjecatelja iz tjedna u tjedan zabavljati gledatelje, ali i sebe imitirajući druge poznate glazbenike, pjevače, plesače, a u tome će im svakako pomoći i vrhunski tim profesionalaca, od vokalnih trenera, koreografa, majstora šminke, kostimografa i tima za specijalne efekte.