Majstor imitacije i pobjednik prve sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznatoMario Petreković u nedjeljnoj epizodi zamijenit će Anu Maras Harmander.

Mario Petreković kao Jennifer Lopez

Gledatelji će prvi put moći pogledati joker izvedbu – novitet sezone. Naime, Ana Maras Harmander u posljednjoj je epizodi iskoristila joker za svoj nastup pa će se ovu nedjelju na pozornicu showa vratiti – Mario Petreković u ulozi Jennifer Lopez s pjesmom ”I Ain’t Your Mama”.

Mario Petreković kao Jennifer Lopez

Kako će se snaći u ulozi latinoameričke pjevačice i s koliko žara i energije će Mario pristupiti transformaciji, gledatelji će moći vidjeti u nedjelju navečer. Bodove koje će osvojiti, pripast će Ani te o njemu ovisi njezin plasman u nedjelju. ”Ja se nadam, imam ufanje, imam vjeru” rekla je Ana. Zašto ga je odabrala objasnila je na sljedeći način: ”Zato što je najbolji i najbolja od svih po svemu. Bolji je, bolja je od mene.”

Ana Maras Harmander kao Severina

Svojevrsan odmor koji je dobila ovaj tjedan dobro joj je došao. ”Trebalo mi je da se malo odmorim i da ne budem žena jedno vrijeme”, rekla je Ana kroz smijeh.

Mario Petreković kao Jennifer Lopez

 

Vrhunsku zabavu i nevjerojatne transformacije ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Mario Petreković kao Jennifer Lopez

Osim na službenoj stranici, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.