Kao i svake epizode showa ”Tvoje lice zvuči poznato” uz stalnu postavu našeg žirija pridružuje se još jedan član ili članica. To su uglavnom ljudi s estradne scene, a ove će nedjelje to mjesto pripasti ikoni hrvatske estrade!

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Alka Vuica pridružit će se Tomi in der Mühlenu, Sandri Bagarić i Goranu Navojcu u komentiranju, pa naposljetku i ocjenjivanju naše osmorke. No, prije nego što se udobno smjesti za ocjenjivački stol Alka će izvesti svoj novi hit ”Boje Croatie”.

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Zanimljivo je što će se prošlotjedna pobjednica Ana Maras Harmander transformirati upravu u Alku i pred njom izvesti njen hit ”Varalica”. Ovo je drugi put da se u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” čuje Alka, Mario Petreković već imitirao u prvoj sezoni.

Bojim se treme, nadam se da će se i Alka zabaviti, da neće previše očekivati da ću biti kao ona, ali dat ću sve od sebe da dobro izimitiram”, komentirala je Ana pred nastup i dodala ”Alka ima poseban glas, malo lijeno, ali sve stigne”.

Ana Maras Harmander kao Alka Vuica

Kako će se Ana snaći u ovoj transformaciji doznat ćemo već u nedjelju, a do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip  te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.