Nova sezona najzabavnijeg i najgledanijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ove se nedjelje vraća na male ekrane. Četvrtu sezonu za redom osmero kandidata nasmijavat će vas i uveseljavati.

Kandidati 4. sezone TLZP

Pjevačica Nives Celzijus u prvoj emisiji nastupit će kao Baha Men. ”Jako sam uzbuđena, ipak je ovo prvi nastup. Malo me hvata tremica”, izjavila je Nives koja je već bila u studiju popularnog showa, no tada je bila u ulozi gostujuće članice žirija.

Dalibor Petko

Voditelj Dalibor Petko kaže da nije niti pjevač, niti glumac, a ni plesač, a već s prvom transformacijom morat će pokazati sve navedeno. Naime, Dalibora ćemo vidjeti transformiranog u Indiru iz Colonije, što je za njega, kaže, popriličan izazov. ”Užasno težak zadatak i najgore mi je što poznajem Indiru i to jako dobro i ne želim ju nikako uvrijediti. Je li moglo teže?“, izjavio je Dalibor.

Mia Anočić-Valentić

Za mladu i talentiranu glumicu Miu Anočić Valentić najveći izazov, priznaje, bit će uskladiti pjevanje i plesanje, a hoće li u tome uspjeti vidjet ćemo već u prvoj epizodi showa. ‘‘Super! Odmah u prvoj muškarac i crnac!”, izjavila je Mia koju ćemo vidjeti kao Chubby Chekera s pjesmom ”Let’s Twist Again”.

Mario Roth

Pjevač Mario Roth sebe je opisao kao ”mali multipraktik od metar i 72”, a u prvoj epizodi čeka ga transformacija u Tinu Turner. ”Odmah prvi izazov i jedna velika ličnost! Ovo će biti izazov! Pošto sam ja ovako poprilično opušten momak, a Tina Turner ima taj jedan gard, sva je stisnuta, kruta, pa će mi to malo djelovati kao problem”, otkrio je.

Ana Gruica

Uzbudljive, nevjerojatne i zabavne transformacije gledatelje očekuju i u novoj sezoni. Osim Nives, Dalibora, Mie i Maria, zabavit će nas još i Daniel Bilić kao Ricky Martin, Ana Gruica kao Jennifer Lopez, Bojan Jambrošić kao Toše Proeski te Ivana Mišerić kao kraljica popa Madonna.

Ivana Mišerić

Kako će se naši kandidati snaći u novim ulogama doznat ćemo u nedjelju od 20 sati na Novoj TV. Do tada pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube