Kao što ste imali priliku pročitati kroz četiri sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato” čak su tri Marija izvodili pjesme nenadmašne Tine Turner.

Petreković, Battifiaca i Roth kao Tina Turner

Najprije je to bio Petreković, pa Lipovšek Battifiaca i kao šećer na kraju Roth. Sva su tri kandidata osvojili velik broj bodova od žirija, no na našoj Facebook anketi jedan se ipak najviše istaknuo.

Petreković, Battifiaca i Roth kao Tina Turner

Možete pretpostaviti? Pobjedu kao najbolji Mario transformiran u Tinu Turner odnio je Petreković sa 4 449 vaših glasova. Iza njega bio je Roth sa 1 613, dok se na posljednjem mjestu našao Battifiaca za kojeg je glasovalo 132 ljudi.

Petreković je bio iznenađen, nije ni znao da se provodila anketa, ali mu je bilo drago. Roth je bio u pripremama za nastup u kojem utjelovljuje Don Omara, ali mu je pobjeda u prvoj emisiji bila dovoljan razlog za slavlje.

Battifiaci se toliko svidjelo nastupati da i dalje stoji pri izjavi: ”Možda netko slomi nogu pa ću ga moći zamijeniti. Dobrovoljno se javljam za zamjenu u bilo kakvom slučaju”.

Uvijek Petreković! Izvan svake konkurencije. A onda poslije može Roth”, ”Teška odluka. Sva trojica su super”, ”Mislila sam da nitko ne može biti bolja Tina Turner od Petrekovića, ali Mario Roth je raz-va-li-o!!!” – samo su neki od komentara na nastupe ovog nevjerojatnog trojca.

Roth, Battifiaca i Petreković kao Tina Turner

Je li anketa opravdala i vaša očekivanja komentirajte na našim društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.