Četvorka koja će se boriti za titulu kralja ili kraljice transformacija nove, četvrte po redu, sezone hit showa Tvoje lice zvuči poznato uključuje: Miu Anočić-Valentić, Nives Celzijus, Bojana Jambrošića i Marija Rotha. Međutim, osim imena finalista u novoj smo epizodi saznali još ponešto

Pobijedio je Bojan Jambrošić koji je svojim čarobnim nastupom osvojio publiku i žiri. Nastupio je kao Ed Sheeran s pjesmom ”Thinking Out Loud”, a mi se još dvoumimo koji je njegov nastup bio bolji i koju će Helenu odabrati.

Nives Celzijus gledali smo kao senzualnu i zavodljivu Cher, a ona je napokon došla na svoje nakon brojnih muških transformacija. Svi su se složili kako je ovu ulogu fantastično odradila.

Mario Roth u predfinalnoj emisiji showaTvoje lice zvuči poznato nastupio je u ulozi Jamesa Browna s pjesmom ”Get Up (I Feel Like Being A) Seks Machine”. On je također jedan od četvero finalista.

Mia Anočić-Valentić kroz cijelo je trajanje četvrte sezone držala visoko na crvenoj tablici. Međutim, hologramski nastup za nju nije bio dobitna kombinacija. Mia je završila u finalu, ali duet Sia i Sean Paula donio joj je najmanji broj bodova u nedjeljnoj emisiji.

Preostalih četvero kandidata gledat ćemo u revijalnom dijelu showa. Dalibor Petko nalazi se na petom, najnezahvalnijem mjestu. No, Petko je uvijek za dobru zabavu pa mu ta informacija nije teško pala. Njega smo u prošloj epizodi gledali kao Helenu Paparizou.

Ivana Mišerić nastupila je kao ekstravagantna kraljica Lady Gaga, a čak je dva puta mijenjala kostim kako bi bila što vjernija ovoj modnoj vizionarki.

Ana Gruica pokazala je svoje isklesano tijelo u ulozi Nicole Scherzinger iz grupe Pussycat Dolls. Ana je uživala u nastupu, a to se dalo i vidjeti.

Daniel Bilić postao je hrvatski Frank SinatraIvo Robić i tim je nastupom još jednom pokazao kako mu ozbiljne transformacije sjajno leže. U maniri stare škole Bilić nam je donio duh starih vremena.

Finalisti tlzphr

Ove nedjelje doznat ćemo tko će od četvero finalista osvojiti titulu najbolje ili najboljeg četvrte sezone najgledanijeg i najzabavnijeg showa! Do nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.