Nova epizoda zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato” donosi zanimljive transformacije, ali i posebnog člana žirija! Bivši natjecatelj showa Ivan Šarić ulazi u ulogu žirija.

Ivan ŠarićStand up komičar Ivan Šarić dobro zna kako je to biti natjecatelj ovog zabavnog, ali i zahtjevnog showa, pa dolazi kao moralna potpora i četvrti član žirija u ovotjednoj emisiji ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Ivan Šarić

Ovo stvarno nije jednostavno, gledatelji vide tri minute nastupa, ali to je tjedan dana ‘ginjenja’.” – prisjetio se Ivan prošle sezone hit showa Nove TV. Ivan je u prošloj sezoni prošao kroz brojne transformacije, no definitivno najzapaženiji nastup bio mu je u duetu sa Dušanom Bućanom.

Ivan kao Anđela i Dušan Bućan u ulozi Dražena Zečića svojom su izvedbom zapalili internet! Pjesmom ”Ima li nade za nas” izveli su nevjerojatan show, dok se njihovih plesnih pokreta i karikiranja koreografijom još i danas rado sjetimo.

Dušan Bućan i Ivan Šarić

Kakav će Ivan biti kao član žirija i hoće li i njega netko gađati cipelama kao što je on gađao žiri u jednoj od epizoda u drugoj sezoni kada je bio natjecatelj, saznat ćemo ove nedjelje.

Ivan Šarić

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže – Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.