Show ”Tvoje lice zvuči poznato” sve je popularniji, a uz sinoćnju emisiju u kojoj smo po prvi puta vidjeli i novost četvrte sezonehologramski prikaz nastupa, bilo je gotovo 780 tisuća gledatelja.

Četvrta emisija popularnog zabavnog showa Nove TV ostvarila je u nedjelju 26.ožujka 43,4 posto udjela u gledanosti. Ova je emisija bila i posebna jer osim osam sjajnih nastupa natjecatelja showa, prvi put jedan zabavni show je pokazao i kako to izgleda kada ”istovremeno” dva puta nastupi isti izvođač.

Bojan Jambrošić hologram Jacques Houdek i Doris Dragović

Naime, Bojan Jambrošić otpjevao je pjesmu ”Ima nešto u tome” i kao Doris Dragović i kao Jacques Houdek zahvaljujući hologramskom prikazu jednog nastupa.

Bojan Jambrošić kao Jacques Houdek

Maestralnom izvedbom Bojan je oduševio s obje transformacije i odnio pobjedu, ali i sve pohvale žirija. Najoduševljeniji bio je Jacques Houdek koji je kao gostujući član žirija gledao Bojana koji ga je savršeno imitirao dok se na hologramu mogla vidjeti Bojanova transformacija u Doris.

Bojan Jambrošić hologram Jacques Houdek i Doris Dragović

Kako se vama svidjela ova epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato” komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.