Ni jedna sezona najgledanijeg i najzabavnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznatonije toliko bodovno oscilirala kao ova. Događalo se da se netko postavio na tron koga je teško bilo nadmašiti. No u četvrtoj TLZP sezoni stvari su se presložile.

tlzphr ep08

Iz emisije u emisiju izmjenjuju se kandidati koji pobjeđuju i osvajaju visok broj bodova. Čak nije ni rijedak slučaj da kandidati ili kandidatkinja koji je u jednoj emisiji pobijedio/la već se u drugoj nađe na začelju tablice.

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednički nastup

Kako vam ništa ne bi ostalo konfuzno donosimo glavni poredak crvene TLZP tablice na čijem se vrhu smjestila pobjednica osme epizode Nives Celzijus.

Mia Anočić-Valentić kao Kevin Bacon

Na drugo se mjesto pozicionirala Mia Anočić-Valentić koja je u prošloj epizodi imala zahtjevan zadatak. Stasom utjeloviti Kevina Bacona, a glasom Kennyja Logginsa s hitom Footloose iz istoimenog filma.

Dalibor Petko kao Inner Circle

Daliboru Petku pripala bi bronca. On se nalazi na trećem mjestu, a svojim je posljednjim nastupom dokazao kako se odlično snalazi u svim ulogama koje mu gljiva dodjeli, pa tako i u posljednjoj transformaciji reggae sastava Inner Circle.

Bojan Jambrošić kao Zorica Kondža

Četvrto mjesto pripalo je Bojanu Jambrošiću. Njegova sjajna transformacija u Zoricu Kondžu, koja je bila gostujuća članica žirija, pomogla mu je u što boljem bodovnom pozicioniranju.

Mario Roth kao Aerosmith

Na petom mjestu nalazi se naš emotivac Mario Roth koji je ostavio srce na pozornici izvedbom velikog hita grupe Aerosmith pjesmom ”I Don’t Want To Miss A Thing”.

Ivana Mišerić kao Plavi orkestar

Iako ima već dvije pobjede iza sebe, a treća joj je za dlaku izmakla Ivana Mišerić nalazi se tek na šestom mjestu svekupnog TLZP poretka. Međutim, bez obzira na bodovno stanje Ivana se iz epizode u epizodu trudi i daje svoj maksimum.

Ana Gruica kao Miroslav Škoro

Na pretposljednjem mjestu tablice nalazi se Ana Gruica koja je u osmoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” utjelovila Miroslava Škoru i za svoj nastup zasluženo dobila pohvale žirija.

Daniel Bilić kao Roxette

Na začelju sveukupnog poretka nalazi se Daniel Bilić. U nedjeljnoj epizodi imali smo ga priliku vidjeti u hologramskom prikazu, ali nažalost to mu nije puno pomoglo pri ocjenjivanju žirija.

Kako se vama sviđa bodovni redoslijed i želite li nekoga malo pogurati prema naprijed komentirajte na našim društvenim mrežama! Prisjetite se osme epizode u fotogaleriji.

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednički nastup

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.