Nives Celzijus imat ćemo priliku vidjeti kao našu najpoznatiju glazbenicu s ovih prostoraSeverinu! Iako je Seve tijekom svoje karijere mijenjala stil pjevanja, pa se na spomen njenog imena očekuje praćenje najnovijih trendova, Nives će nas vratiti u neka druga, ranija vremena.

Nives Celzijus kao Severina

Na sam početak Sevkine karijere, s pjesmom ”Paloma Nera”, odvest će nas Nives Celzijus koja kaže kako joj je upravo njen žanr najbliži od svih izvođača koje je do sada utjelovila.

Nives Celzijus kao Severina

Severina je izvođač koji te veseli i ne veseli u isto vrijeme. Veselilo me što znam tu pjesmu i ne moram učiti tekst, s druge strane znaš da tu nemaš šta posebno prenijeti. Ona je imala i neku koreografijicu koja nije nešto posebno zahtjevna, ali je zanimljiva. Trebaš poraditi na tome”, komentirala je Nives.

Nives Celzijus kao Severina

Spomenula je da joj ovaj broj ne predstavlja veliki izazov Nives,no uz to dodaje: ”Nekako teško je iznijet Severinu. Ona ima posebnu karizmu koju da znamo iznositi onda bi svi bili Severina. Uvijek nas buni ta današnja Severina”, ustanovila je.

Nives Celzijus kao Severina

U prošloj, trećoj, sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznato” naše su dvije kandidatkinje u istoj emisiji utjelovile Severinu. To su bile Žanamari Perčić i Ana Maras Harmander. Nives je rekla kako je pogledala njihove nastupe, ali se nije mogla referirati na njih jer je ona dobila Severinu iz posve drugog razdoblja.

Ona je tada bila malo djetešce koje je pjevalo skroz drugačijim, čak možda i jednostavnim, nepretjerano zanimljivim glasom. Nije imala onu Severininu specifičnost”, rekla je.

Nives Celzijus kao Severina

Nives priznaje kako se ne veseli ovoj izvedbi, no sigurni smo da će ju bez obzira na to sjajno odraditi. Kako će se snaći u ulozi Severine pogledajte već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Nives Celzijus kao Severina

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.