Kao kraljica hrvatske estrade Severina na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato” zasjala je Nives Celzijus. Pjesmom ”Paloma Nera” u lepršavoj bijeloj haljinici Nives nas je podsjetila na sam početak Severinine karijere.

Kada joj je gljiva dodijelila ovu ulogu Nives nije bila pretjerano sretna. Rekla je kako poštuje Severinu kao osobu, ali ovo je za nju predstavljao najmanji izazov. ”Severina je pjevač koji te veseli i ne veseli u isto vrijeme”, rekla nam je.

Nives Celzijus kao Severina

Nives je također pjevačica i svjesna je kako je ovo žanr koji je najbliži njenom. Zbog toga joj nije bilo lagodno jer je imala osjećaj da se od nje dosta očekuje. No cijelu je stvar prihvatila kao izazov i još je jednom pokazala koliko je izvrsna.

Nives Celzijus kao Severina

Zabavnom koreografijom, minimalistički uređenom pozornicom i plesačima odjevenim u crno bijele kombinacije Nives je donijela jednu sasvim novu energiju.

Nives Celzijus kao Severina

O tome svjedoči i činjenica da je toliko razveselila publiku da smo poslije nastupa čuli skandiranje: ”Nives! Nives!”.

Nives Celzijus kao Severina

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.