Nakon trinaest nevjerojatnih transformacija i one posljednje kao Anthony Kiedis iz grupe Red Hot Chili Peppers Nives Celzijus u finalnoj epizodi četvrte sezone hit showa ”Tvoje lice zvuči poznatoproglašena je pobjednicom.

Odluka je bila između četvero finalista ove sezone. Najprije je nastupio Mario Roth koji je utjelovio Madonnu, nakon njega Bojan Jambrošić prenio nam je divnu emociju kao The Cranberries. Nives je nastupila kao pretposljednja finalistica, a iza nje se još predstavila Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue.

Upravo je između nje i Mije bilo tijesno, a bodovi natjecatelja odlučili su o pobjednici. Nakon ocjena žirija Mia je imala 45 bodova, a Nives 49.

Finalisti tlzphr

Nakon što su svi kandidati odlučili kome će dati dodatnih pet bodova ispostavila se finalna situacija. Nives Celzijus pobijedila je sa 64 boda. U posljednjem trenu nakon bodova Daniela Bilića Bojan Jambrošić došao je na drugo mjesto s 57 bodova. Na trećem je mjestu Mia s 55, a na četvrtom Mario Roth koji ima 42 boda.

Pobjednica Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Pobjednica Nives imala je pravo odabrati kome će Nova TV u njeno ime donirati 40 tisuća kuna. Odlučila se za Udrugu‘Debra”, to je Društvo oboljelih od bulozne epidermolize koje promovira društvo bez predrasuda, a organiziraju pomoć i podršku oboljelima od rijetkih bolesti.

Igor Barberić - Nastup iznenađenja

U trinaest epizoda show ”Tvoje lice zvuči poznatozabavljao nas je, razveseljavao, navodio na ples i pjesmu, budio u nama emocije i svake nedjelje držao uz male ekrane. Kroz svo su vrijeme propagirane su pozitivne poruke, a show je bio i ostao humanitarnog karaktera.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

Prisjetite se svih nastupa naših finalista, ali i ostalih kandidata showa ”Tvoje lice zvuči poznato” na našoj službenoj stranici, kao i društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.