Deseta jubilarna epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznatoposebna je za Nives Celzijus. Ona se predstavila u hologramskom prikazu duetom Mile Kekina i Ivanke Mazurkijević koja je ujedno i bila pridružena članica žirija.

Nives je izvela pjesmu ”Dolje je bolje” s albuma u ”Dva oka” koji su Ivanka i Mile zajedno snimiliOptimistična pjesma podigla je publiku na noge, a zadovoljnim osmjesima Ivanka je odobravala Nivesinu izvedbu.

Nives Celzijus kao Mile Kekin i Ivanka Mazurkijević

Nakon Let 3 razmišljala sam samo kada ću dobiti neki drugi glazbeni žanr”, komentirala je Nives prije nastupa. Zanimljivo je kako je Ivanka Mazurkijević u braku sa jednim od pjevača grupe Let 3 koje je Nives utjelovila u prošloj epizodi. ‘‘Sve ostaje u obitelji”, komentirao je Rene Bitorajac.

Nives se u hologramskom prikazu pojavila kao Ivanka Mazurkijević, dok je na pozornicu showaTvoje lice zvuči poznatodošla u liku Mile Kekina. Kako priznaje, Ivanka joj je bolje vokalno legla dok je za Kekina rekla kako ga ima u uhu, ali nikako da dođe do njega.

Nives Celzijus kao Mile Kekin i Ivanka Mazurkijević

Nives je odlično odradila ovaj nastup obzirom da je imala muško-žensku kombinaciju. Ivanku, koja je vrlo vesela u ženstvenoj haljini i s druge strane Kekina koji ima svoju posebnu ekspresiju i energiju.

Nives Celzijus kao Mile Kekin

Kako se vama svidio ovaj dvostruki izazov naše Nives i je li vam draža u ljepuškastom izdanju Ivanke ili opasnijem Kekina komentirajte na našim društvenim mrežama.

Nives Celzijus kao Mile Kekin i Ivanka Mazurkijević

Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.