Američkog repera Coolija utjelovila je Nives CelzijusNives je u šestoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” pokazala do sada neviđenu verziju sebe.

Nastupila je s pjesmom ”Gangsta’s Paradise” za koju smatra da je vrlo emotivna, no ovaj joj  se glazbeni izričaj pretjerano ne sviđa.

Nives Celzijus kao Coolio

Obzirom da se nije veselila ovom nastupu sve je nade polagala u masku. Međutim, to joj nije bilo potrebno jer je Nives pokazala da se sjajno snalazi koji god žanr da dobije.

Nives Celzijus kao Coolio

Zanimljiva scenska izvedba, velik broj plesača i plesačica, te uvjerljiva maska doprinijele su sveukupnom dojmu. Kako je ranije rekla trudila se da ne bude dosadna i plaha, a da ne idem opet u divljaštvo.

Nives Celzijus kao Coolio

U prošloj nas je epizodi Nives iznenadila špagom, no u ovom se broju oslonila na emociju i jednako se uspješno pokazala i u ovom području.

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama! Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.