Nives Celzijus u trećoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” po prvi će puta zasjati u novom svjetlu i to u ženskoj transformaciji.

Nives Celzijus kao Prodigy i Shakira

Do sada smo ju imali priliku vidjeti gledali kao Baha Mena i Prodigy. Komentari za njene nastupe bili su i više nego pozitivni, sve je ugodno iznenadila, a vjerujemo kako će i nakon transformacije u Shakiru tako ostati.

Nives Celzijus kao Shakira

O svojoj ulozi Nives je komentirala: ”Jako sam se razveselila da ću nakon dvije muške uloge biti lijepa, atraktivna i sexy ženaShakira mi je jedna od najseksipilnijih žena na svijetu, kada ti se pruži takva mogućnost treba ju što bolje iskoristiti.”

Nives Celzijus kao Shakira

Rekla je kako će to biti vrlo moćan nastup s dosta koreografije: ”Imam tango koji izvodim. Super mi je, ali se bojim da ne izgorim od te želje za što boljom izvedbom. Ples, zgodni plesači koji će biti oko mene… Imam tremu od toga svega”, priznala nam je.

Nives Celzijus kao Shakira

Hoće li se Nives snaći na svom terenu i koliko će pokazati svoje nježno i ženstveno izdanje imat ćemo priliku doznati već u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

Nives Celzijus kao Shakira

Pratite sve novosti o showu na našoj službenoj stranici, kao i na društvenim mrežama – FacebookInstagramTwitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.