Prošlotjedna pobjednica Nives Celzijus u devetoj epizodi showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postala je Zoran Prodanović Prlja iz kontroverznog, beskompromisnog  i provokativnog riječkog rock sastava Let 3.

Dečki poznati po svojim ekstravagantnim nastupima, zanimljivim tekstovima i neobičnom koreografijom bili su pravi odabir za Nives Celzijus koja je ponovno pokazala kako se odlično snalazi u svim ulogama. Prisjetimo se samo Zvonka Bogdana!

Nives Celzijus kao Let 3

Nives je izvela pjesmu ”Ero s onoga svijeta”, koja je u originalu najpopularnije djelo Jakova Gotovca. ”Ovo je njihovo viđenje Gotovca”, objasnila je vokalna trenerica Martina Tomčić Nives koja je ranije imala doticaja za kazalištem no s grupom Let 3 priznaje da nije.

Nives Celzijus kao Let 3

Da sam dobila u bilo kojem drugom trenutku tu transformaciju bila bi puno više oduševljena. Gljiva je potpuno poludila kad sam ja u pitanju. Dobijem sve nekakve urbane alternativce. Sve što je kontra od mene”, komentirala je Nives.

Nives Celzijus kao Let 3

Uz to, priznala je čega ju je najviše strah. ”Iako je to stilski drugačije i potpuno jedna druga vrsta ludosti od Prodigyja, Coolija i Ylvisa ima i nekih poveznicaBojim se da ne bi bila dosadna i predvidljiva”.

Srećom, za to nema straha. Vjerujemo da će i nakon ovog nastupa Nives ostati pri vrhu naše crvene tablice u kojoj se trenutno nalazi na samom tronu.

Nives Celzijus kao Ylvis pobjednica

Komentirajte kako se vama svidjela transformacija Nives Celzijus u Let 3 i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.