Nakon atraktivne fitness instruktorice Olivije Newton John, Nives Celzijus u šestoj emisiji showa ”Tvoje lice zvuči poznato” dočekala je muška transformacija.

Razigranu plavušu u tajicama, pripijenoj majici s trakom za kosu zamijenit će dredloksi, široka majica i lanac oko vrata – Nives postaje američki reper Coolio.

Nives Celzijus kao Coolio

U startu sam se najviše pobojavala tih repera. Imam sreće što me zapao Coolio koji je ipak malo mirniji. On ima sporije pjesme, pa imam vremena za izgovaranje”, rekla je Nives.

Nives Celzijus kao Coolio

Nives će nastupiti s pjesmom ”Gangsta’s Paradise” kojoj se ne veseli pretjerano iz razloga što ne voli brzo izgovarati tekst.

Nives Celzijus kao Coolio

Moja najbolja prijateljica obožava tu pjesmu i rekla mi je Coolija ne smiješ zeznut, to je toliko emotivno i ako zezneš naljutit ću se”, priznala nam je Nives i dodala da joj je to trenutno cijelo vrijeme u glavi.

Nives Celzijus kao Coolio

Nives se nada kako će uspjeti prenijeti emociju koju Coolio daje. ”Spot je dosta smiren, a njegovi su nastupi dosta agresivni. Gledala sam da napravim neku sredinu između svega toga – da nisam dosadna i plaha, a da ne idem opet u divljaštvo”.

Nives Celzijus kao Coolio

Nives je uvjerena sam da će maska biti sjajna, a mi smo uvjereni kako će njen nastup biti još sjajniji! Ne propustite ga pogledati u nedjelju od 20:00 sati na Novoj TV.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.