Nives Celzijus napokon je došla na svoje. Nakon mnogobrojnih muških uloga, čar i vrlo borbenih poput Rockyja iz prošle epizode Nives je postala senzualna žena. U predfinalnoj emisiji hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” vidjeli smo je kao Cher.

Nives je izvela pjesmu ”Welcome To Burlesque” u vrlo izazovnom izdanju okružena prekrasnim plesačicama. Ovaj ćemo scenski nastup zasigurno još dugo pamtiti.

Nives Celzijus kao Cher

Cher mi je super i pjesma mi je super, ali nisam baš dobro prolazila kod žirija kao žena”, komentirala je Nives i dodala: ”Iako imam zanimljivu točku to bi me moglo ne dovesti u finale”.

Nives Celzijus kao Cher

Iako Nives ima strah od toga da ovaj nastup neće presuditi u njenu korist izvrsno ga je odradila i vjerujemo kako će i žiri to znati cijeniti.

Nives Celzijus kao Cher

Za ulogu slavne vlasnice karakterističnog glasa Nives se pomno pripremala. ”Pokušat ću dati svoj maksimum i skoncentrirati se na vokal. Ovo je prva pjesma gdje imam priliku pjevati. Cher u svakoj pjesmi vlada scenom, nikada nije mala i ponizna”, komentirala je Nives.

Nives Celzijus kao Cher

O važnosti ove pjevačice i modne vizionarke svjedoči i komentar koreografskog trenera Igora Barberića: ‘‘Cher je institucija!”.

Nives Celzijus kao Cher

Kako se vama svidjelo ženstveno izdanje naše Nives i što mislite hoće li joj ovaj nastup biti dovoljno dobar za ulazak u veliko TLZP finale komentirajte na našim društvenim mrežama.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru  i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.