Nives Celzijus pravo je osvježenje četvrte sezone hit showaTvoje lice zvuči poznato”. Ona je jedna od četvero finalista koji će se u nedjelju boriti za titulu kraljice ili kralja transformacija. Njeni su nas nastupi uvijek oduševljavali, a prva u nizu bila je transformacija u Baha Mena.

Već je u drugoj epizodi Nives postavila jako visoke kriterije. Nastupila je kao Prodigy. Nježna Nives odlično se snašla u energičnom i pomalo agresivnom nastupu.

U trećoj epizodi po prvi smo je puta imali priliku vidjeti u ženskoj transformaciji i to ni manje ni više nego kao Shakiru. Odradila je vrlo moćan nastup s dosta koreografije, a svojim nas je plesnim pokretima raspametila!

Potpuni žanrovski preokret slijedio je epizodu nakon toga u kojoj je postala vojvođanski SinatraZvonko Bogdan. To je bila jedna od najboljih maski cijele sezone, a i njen nastup je bio u skladu s tim.

U petoj epizodi Nives Celzijus postala je Olivia Newton John. Izvela je sjajan nastup s pjesmom ”Physical”, a čak je i izvela aerobik na pozornici showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Coolio je bila njena uloga u šestoj epizodi. Nastupila je s pjesmom ”Gangsta’s Paradise”, a tome se nije pretjerano veselila jer kako kaže u samom startu se najviše pobojavala repera.

Domaća glazbena scena dočekala je Nives tek u sedmoj epizodi kada je postala Severina iz mladih dana. Pjesmom ”Paloma Nera” najviše se približila žanru koji i ona izvodi u svojim pjesmama.

Osma epizoda bila je najosobitija za Nives Celzijus jer je upravo u njoj došla do svoje prve pobjede. Tada je bila u kostimu lisice zahvaljujući pjesmi ”The Fox” švedskog dvojca Ylvis. Nives je bila oduševljena iako je mislila da neće dobro proći kod žirija s tom izvedbom.

Urbana alternativna scena pratila je Nives i u epizodi nakon toga. U liku Zorana Prodanovića, poznatom pod nadimkom Prlja, iz kontroverznog rock sastava Let 3 pokazala je svoj veliki talent.

U jubilarnoj, desetoj po redu, epizodi Nives je dočekao hologramUtjelovila je duet Mile Kekina i Ivanke Mazurkijević s pjesmom ”Dolje je bolje”, a zanimljivo je kako je upravo Ivanka bila pridružena članica žirija

Boksački meč u liku raspjevanog Rockyja Balboe kojega je utjelovila Nives Celzijus s pjesmom ”Eye Of The Tiger gledali smo u jedanaestoj epizodi. Svojim je borilačkim vještinama tada uplašila konkurenciju!

U predfinalnoj epizodi od Nives smo dobili pravu poslasticu! Nastupila je kao Cher. Svojom je izvedbom oduševila publiku, a žiri ostavila bez teksta.

U finalnoj epizodi Nives ćemo gledati u muškoj transformaciji. Ona postaje Anthony Kiedisfrontmen i pjevač rock-grupe Red Hot Chili Peppers. Veselimo se energiji koju će zasigurno donijeti.

Nives Celzijus kao Red Hot Chili Peppers

U iščekivanju smo nastupa finalne epizode showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Do nedjelje u 20:00 sati na Novoj TV pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.