Filip Dizdar odlučio se odmoriti i preskočiti pripremanje, vježbanje koreografije, učenje teksta i sve ono što nosi priprema za jednu transformaciju. Iskoristio je jockera za Gossip koji mu je gljiva odredila!

Njegov jocker bio je glumac Jan Kerekeš kojeg je transformacija u potpunosti promijenila! Nitko ga nije prepoznao, a tek kad se pojavila njegova slika žiriju i publici bilo je jasno o kome je riječ!

Jan Kerekerš Kao Gossip

Predivno mi je” komentirao je Filip svoju odmarajuću ulogu. ”Taman mi se ovo pred kraj poklopilo, malo da odmorim. Sudjelovanje u ovom showu nije toliko teško, ali obzirom kako se snima tjedan za tjednom, svi smo se malo umorili”, dodao je ovaj pjevač koji je u prošlotjednoj emisiji pobijedio transformiran u Jasona Derula.

Maska Jana Kerekeša za ovu izvedbu toliko je dobra da žiri nije znao je li jocker muško ili žensko! Goran Navojec čak se ustao kako bi provjerio, no dok se nije pojavila fotografija Jana nitko ga nije prepoznao!

Jan Kerekeš Kao Gossip

Vokalnom izvedbom svi su se oduševili! Gostujuća članica žirija Ivana Marić ostala je bez teksta, dok je Sandra Bagarić komentirala: ”Pohvaljujem glas koji si stavio u ženski sopran i koji nije bježao”.

Jan Kerekeš Kao Gossip

Hoće li Jan osvojiti drugu pobjedu za redom Filipu Dizdaru saznat ćemo do kraja emisije! Kombinirajte fiksne i mobilne usluge te ostvarite najveće uštede uz Vip! Pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.