Nakon prošlotjedne Shakire potpuni preokret zahvaljujući gljivi dogodio se Nives Celzijus. Ona je na pozornicu showa ”Tvoje lice zvuči poznato” stala transformirana u Zvonka Bogdana. O nevjerojatnoj maski i njenoj sličnosti zasigurno će se još dugo pričati.

Uvijek vesela i nasmijana Nives priznala nam je kako se nije osobito radovala ovoj transformaciji. Međutim, nakon što se pogledala u ogledalo shvatila je da je to to! Maska je definitivno odradila svoje.

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Ni jedan dio njenog lica nije ostao ne prekriven. Maska je dosita bila nevjerojatna, a to joj je pomoglo da se što više uživi u lik i djelo Zvonka Bogdana.

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Nives je izvela pjesmu ”Moja mala nema mane” legende kafanske šansone, pjevača tradicionalnih panonskih pjesama, uglađenog i šarmantnog Zvonka Bogdana.

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Napokon ću se odmoriti i biti statična”, komentirala je Nives prije nastupa. No njena vrckavost i veselje koju je prenijela na pozornicu bili su jednak najenergičnijoj izvedbi koju je mogla dobiti. Izvukla je najbolje od svega!

Nives Celzijus kao Zvonko Bogdan

Kako se vama svidio ovaj nastup komentirajte na našim društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba pratite na našoj službenoj stranici. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.