Sedma epizoda najgledanijeg i najzabavnijeg showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ponovno je bila povod dobre zabave. Svi su se kandidati potrudili na svoj način, a kao najbolji proglašen je Dalibor Petko koji je utjelovio Amy Winehouse.

Velika se borba odvijala među prva tri mjesta. Naposljetku se na drugom mjestu smjestio Bojan Jambrošić koji je apsolutno sve oduševio mini koncertom legendarnog Miše Kovača. Bojan je izveo ”Ako me ostaviš” i ”Drugi joj raspliće kosu”.

Mia Anočić-Valentić nastupila je kao ‘bosonoga divaCesária Évora. Izvela je nježan i emotivan nastup koji se svidio žiriju. Svi su se složili kako je bila odlična, a njena vjerna maska zaokružila je cijelu priču.

S rap hitom ”Push It” grupe Salt’N’Pepa nastupila je Ana Gruica. ”Ti si inače jedna vrlo temperamentna ženska, onako jaka. Tako za razliku od Tajči od prošli puta koja je nježna, te nježne ženskice ti malo teže leže. Ovdje si bila sjajna!”, bio je komentar žirija.

Atmosferu u studiju zagrijao je Mario Roth u liku Patricka Swayzea. Mario se predstavio pjesmom ”Do You Love Me”. Imao je velik zadatak jer je uz zahtjevnu vokalnu dionicu imao i tešku koreografiju, no uspio je sve izvrsno odraditi.

Radijski voditelj Daniel Bilić transformirao se u Alku Vuicu. Otpjevao je hit ”Ej šta mi radiš” i zabavio žiri i gledatelje. Doznajte kako se pripremao za ovaj nastup!

Nives Celzijus ovoga puta bila je Severina otpjevavši pjesmu ”Paloma Nera”. Iako se nije pretjerano veselila ovom nastupu Nives je skinula sve Sevkine pokrete i dobro zabavila publiku, žiri ali i sve pred malim ekranima.

Ivana Mišerić prije nastupa je komentirala kako će biti ili prva ili zadnja, a tako je i bilo. Nakon što je u prošloj epizodi odnijela pobjedu kao Britney Spears, nastup s hologramskim prikazom, Ivani nije išao niz dlaku što se bodova tiče.

Kako su se vama svidjeli ovi nastupi i tko je po vašem mišljenju bio najbolji komentirajte na našim društvenim mrežama! Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.