Odmorna Žanamari Perčić nakon jockera priprema se za novu transformaciju u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”. U nedjelju postaje Vlatka Pokos, a sreću nakon što je to doznala nije krila!

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Prisjetimo se Žaninog drugog nastupa u kojem je bila Severina. To je bila emisija u kojoj smo imali priliku vidjeti čak dvije Seve, nju i Anu Maras Harmander. Naime, kada se Žana transformirala u ovu pjevačicu svi su joj rekli kako nevjerojatno liči na Vlatku Pokos, pa Žanu zanima kako će sada izgledati kao prava Vlatka!

Jako mi je drago biti Vlatka. Ona je rezervirana, damski, jako je slatka i to mi je super”, rekla je Žanamari Perčić o transformaciji u ovu voditeljicu i pjevačicu.

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Žanamari kaže kako ima dosta sličnosti s Vlatkom i dosta često dobiva komplimente kako liči na nju, osobito kad napravi njenu standardu frizuru s loknama. ”Ona je meni stvarno predivna žena i uvijek to shvaćam kao kompliment”.

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Žanamari se na probama iznenadila plesnoj koreografiji. Nije ju smatrala toliko zahtjevnom, no na kraju je bilo potrebno uložiti dosta truda oko nje. ”Vlatka na pozornici izgleda dosta divasto, no dosta je opuštenija kad ju čovjek vidi”, komentirala je Perčić.

Žanamari Perčić kao Vlatka Pokos

Kako će se Žana snaći u novoj ulozi i je li uspjela naučiti sve pokrete doznat ćemo u nedjelju. Do tada pratite sve novosti o showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hrOdaberite najbolju TV sliku uz Vip!