Kao posljednja natjecateljica, Ivana Mišerić u predfinalnoj epizodi hit showa ”Tvoje lice zvuči poznato” postala je jedinstvena Lady Gaga. Svojom je novom transformacijom pokušala izboriti veliko TLZP finale.

Transformacija u najuspješniju vokalisticu današnjice nije bio jednostavan zadatak za našu Ivanu, a uz to je rekla: ”Baš sam si nabila presing. Hoću se opustiti, uživati jer je ovo pretposljednja emisija koja se ocjenjuje”.

Ivana Mišerić kao Lady Gaga

Ivana je nastupila s pjesmom ”Telephone”, a čak je dva puta mijenjala kostim. Za velik i težak scenski nastup može zahvaliti Igoru Barberiću koji je želio da ispadne što bolje i vjernije originalu.

Ivana Mišerić kao Lady Gaga

Lady Gaga, punim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta, američka je pjevačica poznata po svom osebujnom stilu i ekscentričnim nastupima. Ivani se nije bilo lako približiti takvom izričaju.

Ivana Mišerić kao Lady Gaga

Ivana je odradila ovaj nastup najbolje što je mogla, a kako se vama svidjelo i je li zaslužila finale komentirajte na našim društvenim mrežama.

Ivana Mišerić kao Lady Gaga

Ostanite uz Novu TV i ne propustite doznati imena četvero finalista. Do samog objavljivanja pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.