Kao posljednja finalistica četvrte sezone hit showa ”Tvoje lice zvuči poznatonastupila je Mia Anočić-Valentić. Ona je vodeća u sveukupnom poretku, a vjerujemo kako je transformacijom u Kylie Minogue učvrstila svoj visoki plasman.

Mia je briljirala svakim svojim nastupom tijekom sezone, a ovaj posljednji zaokružio je cijelu njenu priču u najgledanijem i najzabavnijem showu.

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

Prvo mjesto na bodovnoj tablici Mia je u isto vrijeme i branila i lovila pjesmom ”In Your Eyes” koju je napisala sama Kylie uz pomoć suradnika

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

Mia nije imala zahtjevnu koreografiju što se ne bi moglo reći za vokal. Unatoč tome bila je odlučna za svoj posljednji nastup: ”Ako sam bila spremna 12 puta, moram i 13”.

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

U šarenoj odjevnoj kombinaciji sa zanimljivim plesačima na pozornici Mia je izvela neuobičajen i neobičan nastup. Hoće li njime osvojiti titulu kraljice transformacija saznat ćemo uskoro!

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

Slijede nastupi revijalnog dijela večeri. Nakon četvero finalista showa ”Tvoje lice zvuči poznato” imat ćemo priliku vidjeti čak dva dueta, a slijedi i iznenađenje!

Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue

U iščekivanju smo novih nastupa i proglašenja pobjednika ili pobjednice! Do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na  novatv.hr.