Nakon nevjerojatnog hologramskog prikaza u četvrtoj epizodi, ”Tvoje lice zvuči poznato” opravdalo je titulu najgledanijeg showa na malim ekranima.

Bojan Jambrošić i Ivana Marić kao Jacques Houdek

Pobjedu u posljednjoj emisiji odnio je Bojan Jambrošić koji je po prvi puta imao priliku pokazati nam što je to hologramski prikaz. Bojan je zaista savršeno odradio zadatak i zasluženo osvojio titulu najboljeg u četvrtoj epizodi.

Uz veliki izazov holograma u kojem je utjelovio Jacquesa i Doris Dragović, Bojan je priznao kako je najviše imao tremu zbog Jacquesa Houdeka. On je sjedio u žiriju kao gostujući član. Međutim, njegovi su komentari bili sjajni, stoga nije imao nikakav razlog za brigu.

Bojan Jambrošić hologram Jacques Houdek i Doris Dragović

Uz Bojana, još je jedna natjecateljica imala čast utjeloviti Jacquesa. To je bila Ivana Marić u drugoj sezoni showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Ivana je pjevalaStotinama godina” i svojim nježnim glasom priredila poseban ugođaj. Ivana tada nije samo oduševila žiri. Nakon njezinog nastupa oglasio se i sam Jacques koji je pohvalio nastup.

Ivana Marić kao jacques houdek

Da biti Jacques nije nimalo lak zadatak znaju svi, no oba su se natjecatelja showa ”Tvoje lice zvuči poznato” potrudila dočarati najbolje.

Bojan Jambrošić i Ivana Marić kao Jacques Houdek

Po vašem mišljenju tko je od njih dvoje bolji Jacques ili je Jacques samo jedan i nema mu ravnog komentirajte nam!

Bojan Jambrošić i Ivana Marić kao Jacques Houdek

Pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.