Već smo prošli jedanaest zanimljivih i uzbudljivih epizoda showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, a ove ćemo nedjelje saznati koja će se to četvorka natjecati za laskavu titulu kralja ili kraljice transformacija.

Svi kandidati s04 tlzphr

Naši su kandidati svima dobro poznati, a poredak crvene tablice možda i nije toliko, pa se prisjetimo.

Svi kandidati s04 tlzphr

Najveća je borba upravo pri samom vrhu jer je vrlo mala razlika u bodovima među našim kandidatima. Podsjetimo, četvero najboljih dvanaeste epizode natječe se za titulu pobjednika četvrte sezone showa ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Svi kandidati s04 tlzphr

Preostalih četvero gledat ćemo u revijalnom izdanju, odnosno imat ćemo priliku vidjeti dva dueta.

Mia Anočić-Valentić i Mario Roth

Poredak izgleda ovako, na prvom se mjestu nalazi Mia Anočić-Valentić s ukupno 450 bodova, a prati ju Mario Roth s 413 bodova.

Nives Celzijus i Bojan Jambrošić

Iza Marija smjestila se Nives Celzijus koja ima samo jedan bod manje od njega što je postavlja na treće mjesto. Na četvrtom je mjestu Bojan Jambrošić s 399.

Dalibor Petko i Ivana Mišerić

Ne bi vjerovali, ali Dalibor Petko ima samo jedan bod manje od Bojana i s 398 nalazi se na petom mjestu, dok je na šestom Ivana Mišerić s 365.

Ana Gruica i Daniel Bilić

Ana Gruica s 347 bodova nalazi se na sedmom mjestu, dok je na začelju tablice Daniel Bilić s 340 bodova.

Svi kandidati s04 tlzphr

Ovo će zasigurno biti najnapetiji ulazak i borba za finale svih sezona do sada. Gotovo za ni jednog TLZP kandidata nije izvjesno hoće li se uspjeti plasirati u finale, a tablica se može potpuno zaokrenuti do finalne epizode.

sminka tlzphr

Osim izvrsnih nastupa to vam je razlog više da gledate predfinalnu emisiju showa ”Tvoje lice zvuči poznato” ove nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV. Do tada pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na  novatv.hr.